<span id='secondTitle'>от 140лв/месец</span><br><span id='firsttitle'>Ексклузивно предложение от Yaris</span>
Стара цена от: 25 990,00 лв.
с нова цена от: 22 871,20 лв.

Ексклузивно предложение от Yaris

Градът YA избра, ти YA пожела.

Yaris е бижуто от Toyota, с което маневрираш уверено както в градските улички, така и по пътя към морето. С най-доброто в класа си пространство и поразителен дизайн Yaris е перфектният избор за вашите летни и зимни приключения. Компактен екстериор, вътрешно пространство и безкомпромисно багажно отделение са само част от причините да изберете Yaris. Камерата за обратно виждане, която е налична от ниво Luna, както и Toyota Safety Sense като стандарт, поставят модела стъпка напред пред конкуренцията.
Само сега вземи Yaris от 140 лв. месечна вноска* и 0% лихва. 
6 години или 200 000 км гаранция от Toyota.

* Офертата от 140 лв. на месец е за 1.0 л бензин, ниво Terra, с 25% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
*Важи за бизнес клиенти и за бензинови двигатели.

Офертата е валидна до 06.03.2020 г. или до изчерпване на количествата. СПЕКТА АУТО ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.