Валидност от 1.07.2020г. до 06.10.2020г. 

 

Здраво стъпил на пътя с Toyota RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid е направен да се отличава.

Иновативното самозарядно хибридно задвижване ти позволява да се насладиш на предимствата на електрическата енергия без неудобства. А с интериор, който е колкото удобен, толкова и просторен, можеш да се носиш из града безопасно, удобно и без компромиси!

Сега с месечна вноска от 405 лв. всеки може да притежава RAV4 Hybrid. Създаден да бъде управляван и с дизайн, който се откроява.

Съчетавайки мощната осанка на истински SUV с елегантен и динамичен стил, RAV4 Hybrid заявява своето градско присъствие. Резултатът е изключително способен SUV, с който можете да стигнете навсякъде безопасно и със стил.

<span id='firsttitle'>Toyota RAV4 HYBRID</span><br><span id='secondTitle'>Специално предложение</span>

Като стандартно оборудване в RAV4 Hybrid получавате:

система за сигурност Toyota Safety Sense от второ поколение, мултимедийна система Toyota Touch 2 със сензорен дисплей и 6 високоговорителя, алуминиеви колела, автоматични LED фарове, автоматична климатична система, стартиране на автомобила с бутон, електрическа ръчна спирачка, електрически прозорци, мултифункционален кожен волан.

<span id='firsttitle'>Toyota RAV4 HYBRID</span><br><span id='secondTitle'>Специално предложение</span>

Специалното предложение от 405 лв. на месец е за RAV4 Comfort FWD 2.5 л хибрид, е-CVT, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност, за период от 72 месеца;
  • Финансирана сума при описаната лизингова схема: 44 506.00 лв. с ДДС;
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 21 068.77 лв. с ДДС.
*Важи за бизнес клиенти.

<span id='secondTitle'>Специално предложение</span><br><span id='firsttitle'>>> Избери своя Camry Hybrid</span>  СВЪРЖИ СЕ С НАШ ТЪРГОВЕЦ!

<span id='secondTitle'>Ограничена наличност!</span><br><span id='firsttitle'>Избери своята нова Toyota при специални условия!</span>ЗАЯВИ ПРОБНО ШОФИРАНЕ ON-LINE!

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.