Независимо дали се интересувате от нов или употребяван автомобил Lexus или TOYOTAние сме на Ваше разположение, за да ви предложим гама от удобни програми за лизинг.

ЛИЗИНГ на нови автомобили

Вариант 1: Финансов лизинг с авансово внасяне на ДДС

Изключително удобен и предпочитан вариант при закупване на автомобил от юридически лица, за който може да се ползва ДДС.Стойността на ДДС се усвоява обратно още с погасяване на първа месечна вноска.

Вариант 2: Финансов лизинг с висока остатъчна стойност – 15 % минимална начална вноска, висока остатъчна вноска до 30% и срок на лизинга до 6години...

Най-удобния начин за закупуване на нов автомобил на лизинг от физически лица. В този случай, Вие – клиентът имате възможност да определяте сами размера на месечната вноска. Високата остатъчна стойност Ви дава възможност за по-нисък размер на месечните вноски и допълнителна възможност за избор

Вариант 3: Оперативен лизинг

 ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ

  • БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА!
  • БЕЗ ГАРАНЦИОНЕН ДЕПОЗИТ!
  • БЕЗ ОСТАТЪЧНА СТОЙНОСТ!

ЗАЛОЖИ НА СИГУРНОСТТА:


- Да УПРАВЛЯВАШ ВИНАГИ НОВ АВТОМОБИЛ!

- Да ПЛАНИРАШ ДЪЛГОСРОЧНО РАЗХОДИТЕ СИ!

- Да ползваш данъчен кредит...ЛИЗИНГ на употребявани автомобили

Сред многообразието от предлагани качествени употребявани автомобили от всички марки, ние от СПЕКТА АУТО ЕООД Ви предоставяме и множество от варианти за закупуването им на лизинг:

Години на автомобила със срок на лизинга - до 8 години, с 25% минимална авансова вноска Години на автомобила със срок на лизинга - до 10 години, с 30% първоначална вноска. Вариант за разсрочено плащане чрез Автокредит - без авансова вноска, за срок до 96 месеца. Договарянето на лизинг за употребяван автомобил е индивидуално и специфично спрямо особеностите на всеки отделен автомобил. Консултирайте се с наш опитен търговец.

Вижте лизинговите ни калкулатори за нови и употребявани автомобили и изберете най-подходящия за Вас вариант.

Екип

Явор Адамски
Търговец на нови автомобили
T: +359 889 19 00 88
E: j.adamski@spektaauto.com

Лизинг

Светослав Смилков
Търговец на употребявани автомобили
T: +359 895 54 33 32
E: usedcars@spektaauto.com