Пункт за ПЕРИОДИЧНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ към сервиз АвтоСПЕКТЪР – Славейков удостоверява техническата изправност на автомобилите – леки и товарни, микробуси, автомобили 4 х 4, мотоциклети и ремаркета.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Оригинал или четливо копие на големия талон 1 на автомобила
  • Оригинал на малкия талон 2 на автомобила
  • Валидна застраховка „Гражданска отговорност“
  • КАТ комплект (аптечка, триъгълник и пр.)
*Автомобилът трябва да е чист и в прегледно състояние.
Годишни технически прегледи

СТАНКО ГЕРМАНОВ М: +359 888 102 998 Е: gtp.slaveikov@avtospektar.com

Годишни технически прегледи

ЦЕНОРАЗПИС НА УСЛУГИТЕ ЗА ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ НА "СПЕКТА АУТО“ ЕООД

Категория Цена
ЛЕК АВТОМОБИЛ (категория М1) 28,00 лева с ДДС
ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ (категория N1, до 3,5т ) 32,00 лева с ДДС
МИКРОБУС (до 3,5т) 32,00 лева с ДДС
АВТОМОБИЛ 4Х4 36,00 лева с ДДС
МОТОЦИКЛЕТ 36,00 лева с ДДС
РЕМАРКЕ (до 750кг) 25,00 лева с ДДС

Заявка за ГТП
Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

Спекта ауто EООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
• Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
• Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
• Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
• За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com