СЕРВИЗ TOYOTA

В механичния сервиз на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД се извършва гаранционното и извънгаранционно обслужване на автомобили с марка LEXUS И TOYOTA. Оборудван е със стендовете за преден и заден мост на автомобилите, стенд за реглаж на фаровете, специализиран мотор тестер, газ анализатор, машина за зареждане на климатици. Освен със специализирани инструменти за LEXUS и TOYOTA, разполага и с голямо разнообразие от високо качествен ръчен инструмент за всички останали марки и видове автомобили. Високо технологичното оборудване и професионализъм на екипа позволява извършването на извънгаранционни сервизни дейности и на всички други марки автомобили.

Доверете ни се!

ЗАПИШЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА
Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

Спекта ауто EООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
• Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
• Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
• Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
• За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com


Ние ще се свържем с вас до 24 часа, за да Ви потвърдим заявения час

НАШИТЕ УСЛУГИ

ДВИГАТЕЛИ

Ремонт, профилактика и обслужване на двигатели и скоростни кутии.Проверка на състоянието на двигател, турбина, горивна система, съединител и всички важни елементи за добрата работа на автомобила Ви.

ЕЛЕКТРОНИКА

Електрически ремонти на динамо и стартери, компютърна диагностика, отстраняване на проблеми по аудио и всички останали системи в автомобила.
Продажба, сервиз и монтаж на акумулатори и батерии за автомобили, микробуси, бусове, камиони, автобуси, мотори, кемпери и мотопеди.
Продажба на полутягови и тягови батерии за соларни ситеми, лодки и каравани.

ПРОВЕРКА НА ТЕЧНОСТИ

Проверка на нивото на антифриз, течност за чистачки, хидравлична течност и други.При необходимост - смяна, допълване или ремонт на дадената система.

СМЯНА НА МАСЛА

Продажба и смяна на масла на двигател, скоростна кутия, хидравлика и трансмисии от марките ARAL, HILBER, MARENOL, COFRAN и FERA.

СМЯНА НА ФИЛТРИ

Смяна на маслени, въздушни, горивни, хидравлични и филтри за купе.Ще проверим и сменим всички филтри по автомобила ви, за по-добър комфорт и удължаване на живота както на двигателя, така и на другите системи в него.

КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Диагностика, проверка, профилактика, ремонт и зареждане на климатични системи.Ще се погрижим за правилната и безпроблемна работа на вашия климатик или климатроник - за да ви осигурим максимален комфорт, както през лятото така и през зимата.

ГУМИ, СПИРАЧКИ, ХОДОВА ЧАСТ

Смяна на гуми, накладки, спирачни дискове, спирачна течност, реглаж и стенд  геометрия на преден и заден мост, ремонти по ходова част.
Продажба, монтаж, демонтаж, баланс на гуми от марките Boto, Syron, Debica, Sava, Fulda, Dunlop, Goodyear, за леки автомобили, микробуси, бусове, автобуси, строителна и селско стопанска механизация  и камиони.

ПЪЛНА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Цялостна диагностика и проверка на всички електронни, електрически и механични системи в автомобила. Компютърна диагностика на горивна система, двигател и електроника. Проверка по окачване, спирачки, гуми и други.

АВТОАКСЕСОАРИ

Разполагаме с онлайн и физически магазин, от където можете да купите автокозметика и консумативи – чистачки за автомобили Trico, авто крушки Tungsram. Продажба , ремонт и изправяне на стоманени и алуминиеви джанти Keskin, Mam и други