Желаете да продадете изгодно своя автомобил, да получите вярна пазарна оценка и да го замените с нов.....

или Ви е необходимо да закупите употребяван автомобил

Нашите опитни търговци са на Ваше разположение ...

Вариант 1: Обратно изкупуване (Buy Back)

Желаете да продадете своя стар автомобил Toyota като получите най-добрата пазарна  цена. Желаете да замените своя употребяван автомобил за нов, или друг употребяван автомобил от нашия богат избор от употребявани "сертифицирани автомобили" Toyota
Възползвайте се от възможностите, които Ви предлагаме в 4 лесни стъпки:

 1. Заявете желанието си за обратно изкупуване на Вашия употребяван автомобил Toyota

     - чрез контактната ни форма в сайта или директно се свържете с нас по  телефон, за да запазите час за оглед на стария Ви автомобил. За да ускорите процеса, Ви съветваме да подготвите и изпратите следната информация за своя автомобил:

ЗАЯВКА ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ

Ниво на оборудване на Вашия автомобил 


Година на регистрация


Шаси на автомобил - VIN 


Пробег


Сервизна и гаранционна книжка


 1. Сервизен преглед от механик, с издаване на сертификат

В уговорения ден и час за оглед, наш механик извършва проверки по инспекционен чеклист с 99 позиции - визуална, интериорна и екстериорна, механичен оглед и диагностика.

ЗАЯВКА ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ

Констатира се степента на цялостно износване на автомобила.

Изготвя се списък с необходимите ремонтни дейности, за да се приведе Вашия автомобила в състояние на употребяван автомобил Toyota със статус "Сертифициран употребяван автомобил" от Toyota.

 1. Оценяване на употребявания автомобил и формиране на изкупна цена

Ние ще Ви дадем максимално близка до пазарната цена за Вашия употребяван автомобил. При формирането на изкупната цена се взимат предвид следните обстоятелства, сред които основни са:

Пробег на автомобила 


Констатациите от инспекцията за общото износване на употребявания автомобил;


ЗАЯВКА ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ

Приспадане от оценката на необходимите разходи за отремонтиране на идентифицираните бояджийни, тенекиджийни и механични проблеми на употребявания автомобил;

4. Изкупуване на употребявания автомобил и замяна

ЗАЯВКА ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ

При съгласие с предложената изкупна цена, Вие - клиентът закупувате своя нов автомобил или избран от наличните "Сертифицираните употребявани автомобили" Toyota и заплащате разликата в цената, след приспадане на изкупната цена на върнатия употребяван автомобил.

 

Какво се случва с върнатия употребяван автомобил

Върнатият употребяван автомобил се отремонтира от нас и получава статут на "Сертифициран употребяван автомобил".

Употребяваните автомобили със статус на "Сертифициран употребяван автомобил" се ползват с допълнителна 6 месечна гаранция или 10 хил. км., което от двете събития настъпи по рано.

Вариант 2: Посредничество и продажба на Вашия автомобил чрез комисион

В случаите, когато Вие желаете да продаде своя автомобил на предпочитана от Вас пазарна цена, може да се възползвате от посредническите ни услуги срещу комисион.

Ако клиентът желае, автомобилът може да бъде инспектиран срещу такса и да получи статус на "Проверен употребяван автомобил". В този случай, автомобилът не се ползва от гаранция, ако е изтекла заводската.

Наш търговец активно посредничи в намирането на купувач и получава комисион за своите услуги.

Клиентът получава договорената стойност за употребявания си автомобил, след приспадане на дължимия към търговеца комисион.

Забележка: 
Съветваме Ви да се свържете с предпочитания от Вас търговец за конкретна информация по изкупуването на Вашия автомобил.  Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

  Спекта ауто EООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

  Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
  • Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
  • Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
  • Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
  • За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

  Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

  Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com