UX
UX

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С UX

ОТВАРЯТ СЕ НОВИ ХОРИЗОНТИ

Компактният кросоувър Lexus UX прави своя дебют по време на Международното автомобилно изложение в Женева през 2018 година. С дръзкия си SUV дизайн и динамично хечбек управление, UX предлага свеж подход към луксозния начин на живот.

 • SUV СТИЛ

  Стилният и отличителен дизайн на екстериора превръща UX в уникален в класа си, съчетавайки усещане за сигурност и пространство и въпреки това с компактен външен вид.

 • ШИРОК ОБЗОР

  Отвътре ориентираният към водача кокпит е съчетан с отлична видимост и висока позиция на седене.

 • ХЕЧБЕК УПРАВЛЕНИЕ

  UX е първият Lexus, проектиран на новата глобална архитектурна платформа GA-C, която предлага изключително голяма структурна здравина и най-ниския център на тежест в своя клас като предлага пъргаво управление, наподобяващо шофиране на хечбек.

 • ИНТЕРИОРЕН ЛУКС

  Отвътре е видимо качеството и японското занаятчийство на Lexus. UX предлага нови опции за тапицерия, вдъхновена от фин, японски хартиен десен, както и от традиционната тапицерия от кожа „сашико".

 

 • САМОЗАРЯДЕН ХИБРИД

  Ново, четвърто поколение самозареждащо се пълнохибридно задвижване се крие под капака на UX 250h, гарантираща по-висока ефективност и по-мощен електромотор. Подгответе се да предизвикате очакванията си за хибридно шофиране.

 • 2.0-ЛИТРОВ БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ

  UX 200 се задвижва от нов 2.0-литров бензинов двигател с висока топлинна ефективност и нова Безстепенна автоматична трансмисия с директно превключване (Direct Shift-CVT).

 • ХИБРИД ИЛИ БЕНЗИН

  UX се предлага с две задвижващи системи: UX 250h предлага ново, четвърто поколение самозарядна хибридна система, а UX 200 се задижва от нов 2.0-литров бензинов двигател.

 

ОТВАРЯТ СЕ НОВИ ХОРИЗОНТИ

Компактният кросоувър Lexus UX прави своя дебют по време на Международното автомобилно изложение в Женева през 2018 година. С дръзкия си SUV дизайн и динамично хечбек управление, UX предлага свеж подход към луксозния начин на живот.

LEXUS UX

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ЯПОНСКОТО ЗАНАЯТЧИЙСТВО И ДИЗАЙН

За изцяло новия кросоувър Lexus UX, творческият екип решава да премахне традиционните граници между дизайна на екстериора и интериора.

От седалката на водача, където инструменталното табло визуално „продължава“ през предното стъкло към предния капак. Този интелигентен похват позволява на водача да усеща по-добре размера на автомобила, който, съчетан с най-добрата видимост за класа си, улеснява маневрирането в града.

Концепцията продължава и с ръчно изработена тапицерия от кожа „сашико“, изработена от такуми майстори – техника за тъкане, използвана за по-голяма здравина на униформите за джудо и кендо. Освен това, една от опциите за тапицерия на UX е вдъхновена от фин хартиен десен, наречен „шоджи", използван за плъзгащите се врати, които често се срещат в японските домове.

ОТВЪД ТРАДИЦИОННИТЕ КРОСОУВЪР 

СТАНДАРТИ

Предизвиквайки самата идея за кросоувър, изцяло новият Lexus UX съчетава дързък градски дизайн с неповторимо SUV излъчване. В профил купето е изваяно от чисти и динамични линии.

Отпред отличителната, иконична решетка акцентира върху преплетени линии,

които постепенно преливат навън от емблемата на Lexus, а тройните LED фарове интегрират дневни светлини с формата на върха на стрела.

Те включват аеро елементи на задните стопове, които спомагат за

стабилизирането на автомобила при страничен вятър и стъпаловидни уширители на калниците, които подобряват управлението при завиване.

   
   
   
   
   

Цена с ДДС:

Лизингов срок (в месеци):

Авансова вноска без ДДС:

% Остатъчна стойност без ДДС: