Заявка за ТЕСТ ДРАЙВ

Резервацията вече е налична. Бъдете един от първите, които ще изпитате Supra.

Усетете силата

Новата Toyota Supra гали сетивата с монтиран отпред шест цилиндров двигател. От вълнуващо представяне до завладяващо звучене, този двигател Ви гарантира най-доброто удоволствие от шофирането... 

С 3.0-литров двигател, мощност над 300 к.с, турбокомпресор с двоен скрол, високо прецизно, директно впръскване на горивото...Toyota Supra ускорява до 100 км / ч за по-малко от пет секунди и благодарение на гладкото предавателно отношение на двигателя осигурява точно управление в завоите.

/

Почувствайте баланса

Оптимално разпределение на теглото, олекотена конструкция, нисък център на тежестта... новата Toyota Supra предрича едно вълнуващо изживяване зад волана. 

Безкомпромисно отношение към предното оформление на двигателя и задвижване на задните колела гарантират перфектно разпределение на теглото отпред назад с 50:50 на това двуместно купе. Алуминиевата и стоманена композитна рамка осигурява невероятна якост и лекота, нисък център на тежестта и късо междуосие. Така че водачът се наслаждава на неограничено сцепление с пътя и безкомпромисна стабилност.

/

Усетете контрола

Вълнуваща, ангажираща и забавна, Toyota Supra е предназначена да възнаграждава познавачите от най-висок клас... Електронно управляван активен диференциал и адаптивно вариращо окачване (AVS) придават изключителен контрол, прецизност и гъвкавост. 

Електрически управлявания активен диференциал контролира количеството въртящ момент, което се изпраща на всяко задно колело. Задвижващата сила се разпределя гъвкаво, така че управлението да остане неутрално във всяка фаза на завиване, докато силното спиране и ускорение се усещат стабилни и прецизни... Впечатляващ комфорт и контрол, който гарантира на водача на Toyota Supra внушителна усмивка на лицето.

/