Lexus RC
RC

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RC

Спортно купе, което осигурява върхова динамика и смел, привличащ погледите дизайн. Зад мускулестите и агресивни форми, късото междуосие и високоякостно шаси на RC гарантират изключителна управление и устойчивост. Отличителното 4-местно купе се предлага с мощен бензинов или хибриден двигател, за да може да конфигурирате вашия мечтан RC.


 • Спортна позиция на шофиране

  От ниската позиция на шофиране, вие наистина ще почувствате пътя под вас, усещайки реакцията на автомобила при най-малкото завиване с волана.

 • Гъвкаво пространство

  Практичната делима 60:40 задна седалка е стандартна за RC. Предлагайки удобствата на комби автомобил, но с грацията и изтънчеността на спортно купе, когато е със свалени задни седалки, RC предлага достатъчно пространство за транспортиране на обемни предмети.

 • Система Smart Entry

  Доближете се до RC с ключ в джоба и двете дръжки ще бъдат осветени елегантно, за да ви посрещнат. Изящно изваяните дръжки нямат отвор за ключ - първите в света подобни дръжки.

 • Отопляем кожен волан

  Облечения с висококачествена кожа волан разполага с поставки за палците, както и размер, оптимизиран за удобен захват. За допълнителен комфорт в студените дни воланът разполага с подгряване.

 • Динамика и безопасност

  Оборудван с Интегрирана система за управление на динамичната устойчивост (VDIM) и мощни вентилирани спирачки, RC е проектиран да ви държи вън от опасности.

 • Наличен с хибридно задвижване

  Задвижван от пълнохибридна система, RC осигурява изключителна реакция и поведение в завои

 • Избор на режим на шофиране

  Изберете правилния режим за всяка ситуация - от оптимална ефективност до максимална динамика. Режим ECO намалява емисиите и пести гориво; за ежедневно шофиране режим NORMAL осигурява оптимален баланс между мощност, икономия и качество на возене. А за подобрена динамика, просто превключете на режимите SPORT и SPORT+.

 

RC 300h


2.5-литров пълен хибрид


Първото в света луксозно купе с пълнохибридно задвижване. RC 300h генерира 223 к.с / 164 кВ и същевременно изразходва само 4.9 л / 100км гориво и 113 г/км CO2емисии.

 
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 8,6
CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 113
Комбиниран (л/100км) 4,9

от: 104 950,00 лв

УСЕТЕТЕ RC

С ориентирания към водача кокпит, мускулеста визия и изящно изработен интериор, Lexus RC е неустоим баланс между динамика и изтънченост. Ако има купе, което е предназначено да гали сетивата, то това е именно RC.

НОВИЯТ RC

СТИХИЕН, НО И СПОКОЕН

Преоткритото купе RC има отличителен стихиен, но и спокоен характер. Датският главен готвач Андреа Мюлер провежда първото пробно шофиране, след което създава уникално ястие, за да улови контрастните му качества.

Цена с ДДС:

Лизингов срок (в месеци):

Авансова вноска без ДДС:

% Остатъчна стойност без ДДС: