LS

LS
ИНОВАТИВЕН ФЛАГМАН СЕДАН
Няма нищо, което се доближава до седанът LS: той е съвършено съчетание от инженерство, комфорт и лукс.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LS

Резултат от 5-годишно креативно приключение, изцяло новият, пето поколение флагман на Lexus трансформира луксозния седан в нова форма. Нашите дизайнери непрекъснато предизвикват границите на възможното, но с последното поколение LS отиват далеч отвъд технологичните очаквания. Той предлага върхово поведение на пътя, маневреност и спираща дъха динамика без да жертва безкомпромисния лукс и комфорт, традиционно свързван с Lexus.

 • Изработен от майстори Takumi интериор

  Ръчно плисирани оригами елементи по вратите, дървени вложки Shimamoku и декоративни елементи, вдъхновени от ексклузивното стъкло Edo Kiriko допълват изработените от майстори-Takumi кожени седалки в обезшуменото интериорно пространство на LS.

 • Истинско Omotenashi посрещане

  Вдъхновено от японското гостоприемство, когато докоснете дръжката на вратата, LS се повдига, за да ви посрещне, а страничните опори на седалките автоматично се отварят, за да улеснят влизането вътре.

 • Lexus Safety System+ A

  Естествено, новият LS 2018 е оборудван със следващо поколение Lexus Safety System + . Модерните технологии на пакетът за безопасност вече включва и първата в света Система за разпознаване на пешеходци с активна намеса в управлението.

  Никога не използвайте Lexus Safety System като заместител на шофирането. Моля, прочетете инструкциите, преди да използвате системите. Водачът е винаги отговорен за безопасността на шофиране.

 • Седалки с настройки в 28 посоки и Shiatsu масаж

  За да бъдете във форма, седалките с възможност за настройка в 28 посоки могат да изпълняват масажи shiatsu, a пътниците на задните седалки могат да се насладят на поставка за крака, седем вида shiatsu масажи и допълнително отопление. 

 • Mark Levinson® Surround Озвучаване

  Заглушенената и спокойна атмосфера на купето е идеалното място за системата Mark Levinson®, включваща технология Quantum Logic Immersion, за да създаде уникално 3D концертно изживяване.

 • Бензинова или Хибридна технология

  С избор между Multi Stage хибрид или 3.5-литров V6 туин-турбо бензинов двигател, LS продължава да задава стандартите за динамика, плавност, тишина и разход на гориво.

 

LS


ИНОВАТИВЕН ФЛАГМАН СЕДАН


Няма нищо, което се доближава до седанът LS: той е съвършено съчетание от инженерство, комфорт и лукс.

За да създадем един наистина невероятен автомобил, ние трябваше да тръгнем по трудния път. При разработването на първият ни автомобил - LS 400 - ние възложихме на 60 дизайнера и 1,400 инженера да създадат един необикновено изискан седан, който да направи революция в пазара на луксозни автомобили при появата си през 1989 година. Новият LS e не по-малко забележителен. Създаден е в най-отличавания автомобилен завод в света, направени са общо над 3,000 подобрения. В интериора правят впечатление най-широкият екран в света вграждан в сериен автомобил и иновативна климатична система. Невероятно удобен и приятен за управление, сега и във F SPORT версия, това е най-добрият Lexus седан, който някога сме създавали. Погледите остават втренчени и във впечатляващия и смел дизайн на предната решетка. Новият LS 600h, също така, е първият модел, който е оборудван с изцяло LED светлини, фарове за мъгла и стопове

Предните светлини са още една стъпка напред в характерния за Lexus дизайн с 3 основни светлини. Позиционирането на късите светлини по-високо от дългите светлини придава по-динамичен вид. Също така, това е първият модел на Lexus със LED мигачи, всеки от който се състои от 12 LED светлини. Новият LS e и най-тихият луксозен седан в света с индекс на чистотата на разговор при скорост от 100 км/ч от почти 100%. Това означава, че можете да се насладите на приятен и спокоен разговор докато пътувате. Използвайки нова технология за лазерно заваряване, ние направихме шасито още по-здраво и значително намалихме вибрациите. Шумът от вятъра също е значително намален, благодарение на почти изцяло равния под и вградените в рамките на вратите, и стоповете малки крила. За да намалим шума от пътя, ние разработихме колела със специални резонаторни отвори, които да поглъщат шума от гумите. Накрая, режим COMFORT, избран от селектора на централната конзола, настройва въздушното окачване за по-плавно и спокойно пътуване.

Цена с ДДС:

Лизингов срок (в месеци):

Авансова вноска без ДДС:

% Остатъчна стойност без ДДС: