В сервиз Спекта Ауто,  може да реставрирате ваш автомобил или мотоциклет при най-високи стандарти. Процесът на реставриране е свързан с уточняване на точните желания на клиента, нивото на завършеност до което трябва да се достигне, продължителността на процеса, количеството на нови части които трябва да се вложат. Качеството на използваните материали. И не на последно място крайната цена на ремонта.

Спекта Ауто, разполага с най-голямата сервизна база за леки и лекотоварни автомобили в България , обхваща 32 работни поста за продажба на авточасти и следните услуги: смяна на масла, всички видове филтри, смяна на накладки и спирачни дискове, смяна на антифриз, спирачна течност, зимна и лятна течност за чистачки, диагностика профилактика и зареждане на климатични системи, регулиране на фарове, реглаж и стенд за геометрия на ходова част, ремонти по ходова част, двигатели, скоростни кутии. Електрически ремонти на динама и стартери, компютърна диагностика и др.

Добре обучените служители в съчетание с най-съвременната апаратура, бои и лакове с марките Глазурит и Дебер, които предлага сервиза го превръща в най-доброто място за всички видове автобояджийски и тенекеджийски ремонти за всички марки автомобили.

Разполагаме със стенд за изпъване на тежко катастрофирали автомобили и бояджийски сервиз с последните технологии на смесване на бои и цвето образуване,
както и газова камера BLOWTHERM за изпичане.
Във всички сервизи на „Спекта Ауто” ООД има една година гаранция на вложените материали и труд.

 

Напълно реставриран автомобили с марка TOYOTA, модел LAND CRUISER FJ40.

  • Работен обем на двигателя – 4300 к.см
  • Конски сили – 134
  • Задвижване – 4X4
  • Година на производство – 1978