CT

CT САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ ХИБРИД
КАЖЕТЕ "ДА" НА ГРАДСКИЯ ЖИВОТ

Динамичният 5-местен компактен луксозен хибрид е идеален за натоварената градска среда.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС CT

Прясно обновен за 2018, нашият 5-врат компактен автомобил съчетава изтънчен градски дизайн с уникална Lexus майсторска изработка и най-модерни технологии. Изпитайте ексклузивния лукс с изящно ушития кожен салон, съвършено обработени дървени вложки и безкомпромисно нанесена екстериорна боя. CT 200h предлага несравним микс от комфорт и хибридна ефективност. В почти безшумен режим на движение (EV) автомобилът не изразходва гориво и не генерира вредни емисии, тъй като е самозареждащ се Lexus хибрид, който не се нуждае от зареждане в електропреносната мрежа

 • Пълнохибридна технология

  Използвайки нашата иновативна технология, Lexus CT съчетава бензинова с електрическа мощ, за да предостави несравним комфорт и гъвкавост в комбинация с ниски разход на гориво и вредни емисии. Със самозареждащите се Lexus хибриди сте готови винаги за път.

 • Обновен смел дизайн

  Привличайте погледи в града с отличителната предна решетка, LED фарове и динамична визия на Lexus CT 200h. Изберете вашия цвят от богатата гама едноцветни и двуцветни комбинации.

 • Omotenashi посрещане

  От елегантните светлини, които ви посрещат при приближаване до персонализираните интериорни настройки, CT ви приветства в стила на традиционното японско гостоприемство 'Omotenashi'. Ексклузивна майсторска изработка, проектирана да ви създаде домашна атмосфера.

 • Майсторска изработка Takumi

  Производството на всяко CT 200h е контролирано от нашите майстори-занаятчии Takumi, които правят щателна проверка на качеството спрямо високите стандарти на Lexus. Те предават сръчността и уменията, получени от десетилетия опит в изработване на уникални детайли и прецизно инженерство.

 • Lexus Safety System +

  Насладете се на интелигентна подкрепа и по-удобно шофиране с активните системи за безопасност на CT: Система Pre-Collision System с Разпознаване на пешеходци; Асистент за поддържане на пътна лента; Автоматични дълги светлини; Асистент за разпознаване на пътни знаци; Адаптивен круиз контрол.

 • F SPORT стайлинг

  Търсите по-динамичнни форми? CT 200h F SPORT разполага с още по-смела вретеновидна предна решетка, 17" F SPORT колела и ексклузивни стайлинг детайли. Динамичня визия, вдъхновена от нашите моторспорт модели.

 

от: 67 900,00 лв

CT 200h (Наличен с Хибридно задвижване)


1.8 литра Хибрид
 

Задвижван от Lexus Hybrid Drive, CT 200h неусетно съчетава 1.8-литровия Аткинсън бензинов двигател с мощен електромотор.
 
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 10,3
Комбиниран цикъл (л/100км) 4,2
CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 88

от: 67 900,00 лв

Разполагащ с отличителен дизайн на предната част и атлетична визия отзад, CT 200h е изключително забавен за притежаване автомобил. Отвътре ви посреща луксозен кокпит в условия на уникалната за Lexus гостоприемна обстановка, гарнирана с разкошно ушити седалки и висококачествени материали. CT 200h е не само приятен за шофиране, но разполага и с авангардни технологии като системата Remote Touch, премиум аудиосистема Mark Levinson с 13 високоговорителя и Премиум навигационна система Lexus.

Шофирайки CT 200h вие ще усетите безпогрешния Lexus лукс, предложен от компактния автомобил с пълнохибридна технология. Ще се насладите на плавна динамика, характеризирана с екстремно ниски нива на CO2 емисии от само 82 г/км. В EV (Електрически) режим може да се придвижвате почти безшумно, без разход на гориво и при нулеви вредни емисии. Интериора предлага водещи в класа аудиосистема, мултимедия и качество, постигнато под зоркото око на нашите майстори ‘Takumi’. Вижте следващото ниво комфорт и изтънченост във впечатляващия CT 200h.

Цена с ДДС:

Лизингов срок (в месеци):

Авансова вноска без ДДС:

% Остатъчна стойност без ДДС: