Комбито, което можем да наречем „красиво“.

Новото комби Corolla TS с ниски месечни вноски

Промяната е вече тук с новата Corolla Hatchback – интелигентни технологии, дързък дизайн, 5-звездна безопасност.

Corolla Hatchback се предлага както с бензинов, така и с избор от 2 хибридни двигателя.

Самозарядните хибриди Toyota Hybrid осигуряват до 50% движение в електрически режим в града. Toyota Hybrid идва с 6 години гаранция и 10 години безплатна грижа за хибридната батерия. Няма как да не се насладите на безгрижното използване на своята Corolla Hybrid.

Новата Corolla има с 5-звезден рейтинг за безопасност от европейската организация Euro NCAP. Усъвършенстваната система за сигурност Toyota Safety Sense e налична във всички нива на оборудване.

Вземи сега новата Corolla с месечна вноска от 260 лв*. Попитай за гъвкави и индивидуални схеми с Toyota Optimal Leasing.

Довери се на първите! Ела в автосалонa на Toyota и разбери повече за новия модел Corolla.

*Средната месечна вноска от 260 лв. с ДДС за автомобил Toyota Corolla HB 1.2T MT, Comfort с цена от 33 990 лв. с ДДС, първоначална вноска 30%, срок на лизинговия договор 60 месеца, остатъчна стойност 30%. Важи за бизнес клиенти.

Вземете вашата индивидуална оферта с привилегия за първите от автосалонa на Toyota.

Посочените промоционални цени и отстъпки не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените не включват доплащане за цвят, освен ако не е посочено изрично, еко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила. СПЕКТА АУТО ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.
  • Валидност от 17.7.2019 г. до 31.8.2019 г.