Когато класиката среща модерния дизайн

Вземи новата Corolla

Новото поколение Corolla е вече тук, за да потвърди статута си на най-продаван автомобил в света. Интуитивна и просторна, тя се отличава на пътя с изтънчен силует, подчертан от LED светлини, двуцветни алуминиеви колела, решетки в пиано лак и и още много фини детайли, с които да прикове вниманието към себе си.

Когато говорим за интериор, обръщаме внимание не само на дизайна и материите, които в Corolla са на качествено ново ниво, но и на пространството и комфорта, които дават автомобила. Просторен и максимално ергономичен, кокпитът на Corolla поставя всички функции максимално близо до водача: отоплението на предните и задните седалки дава комфорт за всички пътници, а амбиентното осветление придава стил и уют независимо от дестинацията.

А какво ви идва наум, когато чуете „хибрид“? Toyota Hybrid, разбира се. И да, Toyota Corolla вече също се предлага в хибриден вариант. Както всеки друг Toyota Hybrid, Corolla идва с 6 години гаранция и 10 години безплатна грижа за хибридната батерия. Няма как да не се насладите на безгрижното използване на своята Corolla Hybrid.

Вземи сега новата Corolla с месечна вноска от 260 лв*.

Довери се на първите! Ела в автосалона на Toyota и разбери повече за новия модел Corolla.

*Средната месечна вноска от 260 лв. с ДДС за автомобил Toyota Corolla 1.6 MT, Comfort с цена от 33 990 лв. с ДДС, първоначална вноска 30%, срок на лизинговия договор 60 месеца, остатъчна стойност 30%. Важи за бизнес клиенти.

Вземете вашата индивидуална оферта с привилегия за първите от автосалона на Toyota.

Посочените промоционални цени и отстъпки не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените не включват доплащане за цвят, освен ако не е посочено изрично, еко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила. СПЕКТА АУТО ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.
  • Валидност от 17.7.2019 г. до 31.8.2019 г.