AutoBOX express service – автосервиз

Верига автосервизи в цялата страна с високо квалифициран персонал
РАБОТНО ВРЕМЕ В СЕРВИЗ AutoBOX Бургас
Понеделник 08:00 - 18:00ч.
Вторник 08:00 - 18:00ч.
Сряда 08:00 - 18:00ч.
Четвъртак 08:00 - 18:00ч.
Петък 08:00 - 18:00ч.
Събота 08:00 - 14:00ч.
Неделя Почивен ден

Адрес:
ул. „Индустриална“ N.19
гр. Бургас

ЗАПИШЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА

Име

Е-майл

Телефон

Марка/Модел

Удобен час
Опишете кратко проблема


След като сте попълнили тази форма, ние ще се свържем с вас до 24 часа за да потвърдим заявения час

Записването на час чрез тази форма НЕ ВИ ГАРАНТИРА желания час!
Наш служител ще се свърже с Вас за да потвърди часа Ви до 24 часа!

Искате отговор веднага? ОБАДЕТЕ НИ СЕ!
+359 56 87 64 87

ПРОМОЦИОНАЛНИ ВАУЧЕРИ ЗА AUTOBOX, ГР. БУРГАС

За да използвате ваучерите е нужно да направите заявка чрез сайта

AutoBOX сервиз

АДРЕС: гр. Бургас, ул. „Индустриална“ N.19

AUTOBOX EXPRESS SERVICE ПРЕЗ ГОДИНИТЕ...

Национална верига експресни автосервизи

Търговската марка AutoBOX express service е регистрирана през 2010 г. Стартира като верига сервизи със 6 собствени автоцентъра.

AutoBOX Франчайз

През 2011 г. е поставено началото на франчайз програма разработена съвместно с Франчайзинг БГ. Програмата води до бързо развитие на сервизната мрежа. Към месец август 2014 г. общия брой на сервизите е 40.

През 2012 г. 430 000 автомобила са обслужени в сервизите на AutoBOX. Клиенти на веригата са водещи фирми представени на национално ниво:

мобилни оператори, производствени предприятия, автобусни, строителни, дистрибуторски и куриерски фирми както и държавни институции и служби.

Движим се заедно

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Той позволява на всеки да започне веднага собствен бизнес като ползва марката и бизнес модела на доказала се франчайз верига. Франчайзингът превръща малкия бизнес в голям бизнес! Без него McDonald’s щеше да си остане едно кафе в Сан Бернардино, а KFC – лавка на бензиностанцията в Корбин, Тексас.

Клиенти на Карио знаят, че получават най-доброто съотношение цена, качество и бързина на услугите. Благодарение на това те предпочитат автосервизите ни и гарантират добрата натовареност.

Станете франчайз партньор на AutoBOX, част от голяма национална верига, лидер в след гаранционното експресно сервизно обслужване на автомобили. За да запази лидерското си място компанията не спира да се развива и да расте. „Движим се заедно”, това е мото на AutoBOX и наш основен принцип.

Благодарение на всеки нов франчайз сервиз веригата има все по-голямо присъствие на територията на страната. Този мащаб ѝ позволява да предоставя на всеки от франчайзополучателите по-добри условия за покупка на стока и оборудване.

Франчайзът на AutoBOX предоставя специализирано обучение както на служителите, така и на собствениците на франчайз сервизи. Така сам ще управлявате своя сервиз, ще поддържате
най-високото в бранша мениджърско ниво и ще работите с най-добрите и професионално обучени служители.

Компанията е директен вносител на стоките, които се продават в сервизите AutoBOX, така всеки франчайзополучател ползва по-добри цени от тези, които могат да му предложат останалите доставчици. Благодарение на собствените марки, ще купувате стоката директно от производителя, а не през посредник, който да завишава цената. Благодарение на големия мащаб AutoBOX може да ви предложи и по-добри цени за оборудване от вносителите. С всеки нов франчайз сервиз веригата се разширява, увеличават се оборотите и така всички печелят повече от по-добрите цени.

Всеки франчайз сервиз е част от националната рекламна стратегия, компанията има рекламен отдел на който може да разчитате. За вас ще бъде разработена рекламна стратегия, която да реализирате на местно ниво. Ще знаете кои успешни рекламни канали и похвати, да използвате за да привлечете максимален поток от клиенти.

С всеки нов франчайз сервиз услугите и продуктите на AutoBOX ще са достъпни за националните корпоративни клиенти на компанията в съответния град. Така се повишава посещаемостта на сервиза и печалбите, а веригата AutoBOX предлага допълнително удобство на клиентите.

Благодарение на опита и по-добрите ценови условия предлагани от AutoBOX всеки съществуващ автоцентър присъединил се към франчайз веригата може значително да повиши продажбите и пазарния си дял в региона.