Продажба на автомобили с гаранция и изкупуване

Освен нови автомобили с марката Toyota и Lexus, при нас можете да откриете автомобили от всички други марки – леки, лекотоварни и микробуси с гаранция.

За бързата продажба на автомобила помага много богата база данни с наши клиенти. След щателен предварителен технически оглед на състоянието на автомобила, се уточняват всички забележки по него ако има такива, те се отстраняват при желание на продавача, за да може, когато представяме автомобила пред куповачите той да бъде в най-добро състояние. Правим проучване за пазарната цена на този автомобил и продавача, определя цената с която да се помести в нашия сайт.

Втория вариант е да изкупим автомобила веднага, т.н. обратно изкупуване. Винаги съдействаме след това за сключване на сделката пред нотариус, за прехвърлянето на автомобила, новата регистрация в КАТ и всички необходими документи и действия, които съпътстват една такава сделка.

Ако желаете да закупите друг автомобил, разполагаме с изключително опитни търговци, които могат да съдействат за намирането на подходящия лизинг, ако се нуждаете от кредитиране на покупката.
Постарали сме се да дадем на нашите клиенти най-добрия избор.

Нашите предложения можете да разгледате ТУК

 

За контакти:


GDD_5145
Светослав Смилков – търговец
Тел: 00359 (0)56 87 64 64
Моб: +359 895 54 33 32
e-mail: usedcars@spektaauto.com
web: http://spektaauto.mobile.bg