СЕРВИЗ TOYOTA 

Тенекеджийно - бояджийният сервиз на „СПЕКТА АУТО“ ООД е съвременно технологично оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr.

СПЕКТА АУТО“ ООД има сключени договори за официален и доверен сервиз с всички основни застрахователни компании: ДЗИ-Общо застраховане ЕАД, ЗАД Армеец АД, ЗАД Алианц България АД, ЗАД Булстрад, ЗС Булинс АД, ЗК Уника АД, Дженерали застраховане АД, Групама застраховане АД, ЗАД Асет Иншурънс АД, ЗК Олимпик – клон България.

Авторепаратурен център на „СПЕКТА АУТО“ ООД е част от официалния сервиз на Toyota за Бургас и същевременно доверен сервиз на всеки един от тези застрахователи.

Това позволява тенекеджийно - бояджийният сервиз на СПЕКТА АУТО да извършва ремонти и обслужва комплексно автомобили от всички марки и модели.

А клиентите са максимално улеснени и лишени от ангажименти при евентуални застрахователни събития и щети по автомобила - предават го за ремонт и го получават обратно отремонтиран в завършен вид, без да имат ангажименти за съответните огледи и плащания.

Ние ГАРАНТИРАМЕ качеството на вложените материали, резервни части, труд и висок професионализъм! 

Доверете ни се!

ЗАПИШЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА
Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

Спекта ауто ООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
• Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
• Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
• Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
• За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com


Ние ще се свържем с вас до 24 часа, за да Ви потвърдим заявения час