СЕРВИЗ TOYOTA 

Тенекеджийно - бояджийният сервиз на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД е съвременно технологично оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr.

СПЕКТА АУТО“ ЕООД има сключени договори за официален и доверен сервиз с всички основни застрахователни компании: ДЗИ-Общо застраховане ЕАД, ЗАД Армеец АД, ЗАД Алианц България АД, ЗАД Булстрад, ЗС Булинс АД, ЗК Уника АД, Дженерали застраховане АД, Групама застраховане АД, ЗАД Асет Иншурънс АД.

Авторепаратурен център на „СПЕКТА АУТО“ ООД е част от официалния сервиз на Toyota за Бургас и същевременно доверен сервиз на всеки един от тези застрахователи.

Това позволява тенекеджийно - бояджийният сервиз на СПЕКТА АУТО да извършва ремонти и обслужва комплексно автомобили от всички марки и модели.

А клиентите са максимално улеснени и лишени от ангажименти при евентуални застрахователни събития и щети по автомобила - предават го за ремонт и го получават обратно отремонтиран в завършен вид, без да имат ангажименти за съответните огледи и плащания.

Ние ГАРАНТИРАМЕ качеството на вложените материали, резервни части, труд и висок професионализъм! 

Доверете ни се!

ЗАПИШЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА
Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

Спекта ауто EООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
• Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
• Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
• Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
• За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com


Ние ще се свържем с вас до 24 часа, за да Ви потвърдим заявения час