Създаден за активен живот

Ако живеете на пълни обороти и очаквате вашият автомобил да издържи на темпото ви, Toyota C-HR ще ви даде перфектното извинение да шофирате още и още.

Създаден от инженери със състезателен дух, Toyota C-HR се подчинява на водача пъргаво като спортен хечбек, предлагайки удобството на SUV. Настъпете газта и веднага ще усетите ускорениeто; завъртете волана и Toyota C-HR ще отговори с прецизна и линейна реакция, запазваща своето постоянство при всякакви пътни условия.

Превъзходно качество, водещи технологии

Пълно хибридно задвижване

Новият Toyota C-HR е оборудван с най-модерната хибридна система, за да гарантира още по-голямо удоволствие от шофирането. Ефективният 1.8-литров бензинов двигател работи в хармония с олекотения и компактен електрически мотор, за да предложи горивна ефективност и отзивчиво пълно поведение.

Електрическия режим на движение сега ви позволява да шофирате на по-дълги разстояния и в повече ситуации, така че да можете да се насладите на елегантно шофиране и безшумен комфорт. И когато пътят стане по-предизвикателен, пълното хибридното задвижване отговаря с равномерна, линейна мощ и реакция. Така че независимо дали прекосявате града за да си свършите работата или просто се отдавате на страстта си да пътувате, неусетно ще слеете модерния начин на живот в едно с пътя, а усмивката Ви никога няма да изчезне.
Изключителни характеристики, гарантиращи безопасност

Toyota Safety Sense

В стилния Toyota C-HR и безопасността е основен акцент, поставен на челно място при развитието на модела. Стандартно оборудван с модерната система Toyota Safety Sense, автомобилът предлага множество различни активни и пасивни системи за сигурност, за да можете вие и вашите спътници да пътувате в безопасност: Система за предотвратяване на сблъсък (с разпознаване на пешеходци), Адаптивен круз контрол, предупреждение при напускане на пътната лента с контрол от волана, Автоматични дълги светлини и Система за разпознаване на пътни знаци*. Технологии, които ви помагат да пътувате спокойно и ви предпазват от опасностите на пътя.

* Системата за разпознаване на пътни знаци не е налична при най-ниското ниво на оборудване.

Вие контролирате всичко

Още с влизането в новия Toyota C-HR ви посрещат стилен дизайн и отлично качество, които са в унисон с бляскавия екстериор. Модерната и удобна кабина предлага разполага с висока позиция на водача, която предоставя отлична видимост към пътя във всички посоки, както и достатъчно място в багажника за да отидете на семеен излет или почивка.

Широко, ориентирано към водача табло и интериорен салон с мека кожа, черен пиано лак и акценти от матиран хром, чудесно оформени седалки – вие контролирате всичко… в центъра на действието.

JBL аудио система

Ако музиката е ваш спътник, когато пътувате, JBL аудио системата в Toyota C-HR ще е истинска симфония за вашите сетива. Предлагайки най-доброто озвучаване в класа, 576-ватовите 9 говорителя и настройки без загуба на качество на звука предлага най-близкото до концертна зала звучене в автомобил от този клас.

Фино настроени спрямо интериора, висококачествените компоненти като патентованите високочестотни говорители, монтирани в предните колони на автомобила, широкоспектърните говорители и трите субууфера възпроизвеждат кристален и чист звук, който трябва да чуете, за да повярвате, че съществува..

Създадена специално за Toyota C-HR, аудиосистемата JBL възпроизвежда музиката точно както музикантите са желали.