На база натрупан богат професионален опит, дългогодишно изградени партньорства и доверие в продължение на вече повече 20 години, днес „СПЕКТА АУТО“ ЕООД е официален представител на автомобили с марки LEXUS и TOYOTA за град Бургас и региона, собственик на сервизи за експресно обслужване AвтоСПЕКТЪР и складова база за търговия на едро и дистрибуция на масла, гуми, акумулатори и автоаксесоари .

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД – официален представител на LEXUS и TOYOTA за град Бургас и региона

Автомобилните марки TOYOTA и LEXUS в Бургас са представени посредством модерно изграден и оборудван търговско сервизен център, разположен на повече от 2 000 кв.м. разгъната застроена площ.

В представителен шоурум са изложени винаги най-новите и актуални модели. За всеки от тях, на разположение на клиентите е и автомобил за пробно шофиране. Атрактивни схеми за лизинг или отстъпки при директно плащане са винаги сред актуалните предложения за закупуване на нов автомобил. 

Възможности за избор клиентите имат и сред многообразието от предлагани употребявани автомобили от всички марки. Проверени автомобили с доказано качество и обслужвани в оторизиран сервиз са автомобилите LEXUS и TOYOTA, върнати от лизинг. Леки, лекотоварни и микробуси с гаранция, могат да бъдат открити и сред всички други марки. Опцията за обратно изкупуване е винаги актуална.

 

Механичният сервиз на комплекса, собственост на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД разполага с най-новото и модерно оборудване, необходимо за обслужване и ремонт на автомобили -  специализирани инструменти за LEXUS и TOYOTA, специализиран мотор тестер, газ анализатор, стенд за преден и заден мост, машина за зареждане на климатици, стенд за реглаж на фарове, както и голямо разнообразие от високо качествен ръчен инструмент.

 

 

 

Тенекеджийно - бояджийният сервиз е оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr.

 

 

В своята комплексна дейност „СПЕКТА АУТО“ ЕООД следва изцяло мисията на световните брандове – “TOYOTA. ВСЕКИ ПЪТ ПО-ДОБРИ!“ и “LEXUS.  Стремеж към съвършенство!”.

 

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД  – собственик на сервизни центрове AвтоСПЕКТЪР – Победа и AвтоСПЕКТЪР – Славейков

Сервизни центрове AвтоСПЕКТЪР в Бургас са два – AвтоСПЕКТЪР – Победа и AвтоСПЕКТЪР - Славейков, разположени на основните вход / изход пътни артерии на града.

Основен техен предмет на дейност са висококачественото експресно обслужване за всякакъв вид автомобили и транспортна техника – диагностика и ремонт на автомобили, монтаж и баланс на гуми, смяна на масла и филтри, бързи ремонти ходова част и накладки.

В магазините на AвтоСПЕКТЪР клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от марки на световно утвърдени производители -  гуми, джанти, масла, акумулатори, автомобилни аксесоари и консумативи.

Специализиран магазин за акумулатори AвтоСПЕКТЪР предлага пълната гама на  стартерни батерии MONBAT, ATOM, ADLER, BANNER, ELECTRON – за автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини.

Пункт за Периодични технически прегледи към AвтоСПЕКТЪР – Славейков удостоверява изправността на леки и лекотоварни автомобили до 3,5 тона, микробуси, мотоциклети и ремаркета.

Следвайки концепцията си за бързина и качествено обслужване на добра цена, AвтоСПЕКТЪР – Победа и AвтоСПЕКТЪР - Славейков в Бургас са утвърдени лидери в експресното автомобилно обслужване.

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД – собствена складова база, утвърдена търговия на едро и дистрибуция на световно утвърдени марки гуми, масла, акумулатори, добавки и автоаксесоари

На разгъната площ от над 2000 кв.м е разположена складова база, собственост на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД, в която е застъпена търговията на едро с висококачествени автомобилни масла, греси, филтри и добавки, сред които PRISTA OIL и TEXACO, както и гуми и акумулатори на световно признати производители –  MICHELIN, BF GOODRICH, GOODYEAR, FULDA, DEBICA, BANNER, ATOM, ADLER, MONBAT, ELECTRON. 

Развита on-line търговия и висококвалифицирани мобилни търговци осигуряват сигурност и качество на обслужване за мрежа от дистрибутори и крайни клиенти.

Showroom

Сервиз Toyota - механичен

Сервиз Toyota - тенекеджийно-бояджийно отделение

Сервиз AutoBOX - Победа

Сервиз AutoBOX - Славейков

« 1 на 2 »

Складова база CARIO