„СПЕКТА АУТО“ ЕООД продължава да разширява непрекъснато своя многоброен екип от професионалисти.

Ако ти си млад и амбициозен, имаш желание за работа и търсиш развитие - включи се в нашите екипи.

Ако имате високи цели и желаете да работите в динамична професионална среда и сте част от хората, за които професионалното изразяване и напредък са приоритетни, присъедини се към нас.

Може да кандидатствате за позиция и да станете част от екипа ни още днес.

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ:

АВТОМОБИЛЕН МЕХАНИК, Сервиз TOYOTA

АВТОМОБИЛЕН МЕХАНИК, Сервиз TOYOTA

Сервиз ТОYOTA – Механичен, търси професионалисти с опит за длъжността: АВТОМОБИЛЕН МЕХАНИК Изисквания: – Висше техническо образование – Желание за работа ...
Повече информация

АВТОМОБИЛЕН МЕХАНИК, Сервизи AвтоСПЕКТЪР

Сервизни центрове АвтоСПЕКТЪР – Бургас, набират кандидатури за длъжността: АВТОМЕХАНИК Изисквания: – Средно или висше образование – Желание за работа ...
Повече информация

 Кандидатствай
Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на СПЕКТА АУТО или чрез приложение на СПЕКТА АУТО с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

Спекта ауто EООД, с ЕИК 102226052, гр. Бургас, ул. Индустриална 19, като „Администратор на Лични данни”, събира Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения чрез нашата Интернет страница или приложение, се прилагат следните правила:
• Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
• Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
• Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощен търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
• За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на СПЕКТА АУТО за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк тук.

Вижте политиката ни за използване на сайта и настройките за конфиденциалност в страницата на www.spektaauto.com