На база натрупан богат професионален опит, дългогодишно изградени партньорства и доверие вече повече от 20 години, днес „СПЕКТА АУТО“ ЕООД е официален представител на автомобили с марки LEXUS и TOYOTA за град Бургас и региона, собственик на сервизни центрове АвтоСПЕКТЪР и складова база за търговия на едро и дистрибуция за масла, гуми, акумулатори и автоаксесоари.

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД – официален представител на LEXUS и TOYOTA

за град Бургас и региона

Автомобилните марки TOYOTA и LEXUS в Бургас са представени посредством модерно изграден и оборудван търговско сервизен център, разположен на повече от 2 000 кв.м. разгъната застроена площ.

В представителен шоурум са изложени винаги най-новите и актуални модели. За всеки от тях, на разположение на клиентите е и автомобил за пробно шофиране. Атрактивни схеми за лизинг или отстъпки при директно плащане са винаги сред актуалните предложения за закупуване на нов автомобил. 

Възможности за избор клиентите имат и сред многообразието от предлагани употребявани автомобили от всички марки. Проверени автомобили с доказано качество и обслужвани в оторизиран сервиз са автомобилите LEXUS и TOYOTA, върнати от лизинг. Леки, лекотоварни и микробуси с гаранция, могат да бъдат открити и сред всички други марки. Опцията за обратно изкупуване е винаги актуална.

Механичният сервиз на комплекса, собственост на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД разполага с най-новото и модерно оборудване, необходимо за обслужване и ремонт на автомобили -  специализирани инструменти за LEXUS и TOYOTA, специализиран мотор тестер, газ анализатор, стенд за преден и заден мост, машина за зареждане на климатици, стенд за реглаж на фарове, както и голямо разнообразие от високо качествен ръчен инструмент.

Тенекеджийно - бояджийният сервиз е оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr.

В своята комплексна дейност „СПЕКТА АУТО“ ЕООД следва изцяло мисията на световните брандове – “TOYOTA. ВСЕКИ ПЪТ ПО-ДОБРИ“ и “LEXUS.  Стремеж към съвършенство”.

 „СПЕКТА АУТО“ ЕООД  – собственик на сервизни центрове АвтоСПЕКТЪР – Победа и АвтоСПЕКТЪР – Славейков

Сервизни центрове AвтоСПЕКТЪР в Бургас са два: АвтоСПЕКТЪР – Победа и АвтоСПЕКТЪР - Славейков, разположени на основните вход / изход пътни артерии на града.

Основен техен предмет на дейност са висококачественото експресно обслужване за всякакъв вид автомобили и транспортна техника – диагностика и ремонт на автомобили, монтаж и баланс на гуми, смяна на масла и филтри, бързи ремонти ходова част и накладки.

В магазините на AвтоСПЕКТЪР клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от марки на световно утвърдени производители -  гуми, джанти, масла, акумулатори, автомобилни аксесоари и консумативи.

Специализиран магазин за акумулатори АвтоСПЕКТЪР предлага пълната гама на стартерни батерии DURACELL, ENNEXY, FERA, MOLL, UP – за автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини.

Пункт за Периодични технически прегледи към АвтоСПЕКТЪР – Славейков удостоверява изправността на автомобилите.

Следвайки концепцията за бързина и качество на най-добра цена, сервизни центрове АвтоСПЕКТЪР – Победа и AвтоСПЕКТЪР - Славейков в Бургас са утвърдени лидери в експресното автомобилно обслужване.

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД притеажава развита собствена складова база за търговия на едро и дистрибуция на масла, гуми, акумулатори, автоаксесоари и консумативи на световно утвърдени марки и производители 

На разгъната площ от над 2800 кв.м е разположена складова база, собственост на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД, в която е застъпена търговията на едро с висококачествени автомобилни масла, греси, филтри и добавки, сред които HILBER, RAVENOL, COFRAN, FERA, както и гуми и акумулатори на световно признати производители – SYRON, DUNLOP, GOODYEAR, FULDA, SAVA, DEBICA, MAXXIS, DURACELL, MOLL, FERA, ENNEXY. 

Развита on-line търговия и висококвалифицирани мобилни търговци осигуряват сигурност и качество на обслужване за мрежа от дистрибутори и крайни клиенти.

„СПЕКТА АУТО“ ООД – РЕЗУЛТАТИТЕ:

“СПЕКТА АУТО“ ООД е сертифицирана с международно признатия стандарт за системи за управление на качеството ISO 9001:2008 – доказателство за наложеното високо качеството на предлаганите продукти и услуги и постигане на максимална степен на удовлетвореност на клиенти и партньори.


Марката TOYOTA е на първо място в продажбите на нови автомобили за Бургас и региона, с доказано най-голям и утвърден пазарен дял години наред.


СПЕКТА АУТО ЕООД е наложен абсолютен лидер на пазара на качествени употребявани автомобили с гарантиран произход от всички марки.


Сервизни центрове АвтоСПЕКТЪР са утвърдени лидери в експресното автомобилно обслужване, предлагащи бързина и качество на най-добра цена.


Складовата база на СПЕКТА АУТО ЕООД предлага най-голямо разнообразие от артикули и консумативи за автомобила от различни световно утвърдени марки и е с развита най-голяма и утвърдена дистрибуторска мрежа за целия Бургаски регион.