На база натрупан богат професионален опит, дългогодишно изградени партньорства и доверие повече от 10 години, днес „СПЕКТА АУТО“ ООД е официален представител на автомобили с марки LEXUS и TOYOTA за град Бургас и региона, част от национална верига сервизи AutoBOX Express Service и неразделна част от CARIO със собствена складова база за търговия на едро и дистрибуция.

„СПЕКТА АУТО“ ООД – официален представител на LEXUS и TOYOTA

за град Бургас и региона Автомобилните марки TOYOTA и LEXUS в Бургас са представени посредством модерно изграден и оборудван търговско сервизен център, разположен на повече от 2 000 кв.м. разгъната застроена площ. В представителен шоурум са изложени винаги най-новите и актуални модели. За всеки от тях, на разположение на клиентите е и автомобил за пробно шофиране. Атрактивни схеми за лизинг или отстъпки при директно плащане са винаги сред актуалните предложения за закупуване на нов автомобил.  Възможности за избор клиентите имат и сред многообразието от предлагани употребявани автомобили от всички марки. Проверени автомобили с доказано качество и обслужвани в оторизиран сервиз са автомобилите LEXUS и TOYOTA, върнати от лизинг. Леки, лекотоварни и микробуси с гаранция, могат да бъдат открити и сред всички други марки. Опцията за обратно изкупуване е винаги актуална. Механичният сервиз на комплекса, собственост на „СПЕКТА АУТО“ООД разполага с най-новото и модерно оборудване, необходимо за обслужване и ремонт на автомобили -  специализирани инструменти за LEXUS и TOYOTA, специализиран мотор тестер, газ анализатор, стенд за преден и заден мост, машина за зареждане на климатици, стенд за реглаж на фарове, както и голямо разнообразие от високо качествен ръчен инструмент. Тенекеджийно - бояджийният сервиз е оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr. В своята комплексна дейност „СПЕКТА АУТО“ ООД следва изцяло мисията на световните брандове – “TOYOTA. ВСЕКИ ПЪТ ПО-ДОБРИ“ и “LEXUS.  Стремеж към съвършенство”.

 „СПЕКТА АУТО“ ООД  – собственик на сервизни центрове AutoBOX – Победа и AutoBOX – Славейков, част от национална верига AutoBOX Express Service Сервизни центрове AutoBOX в Бургас са два – AutoBOX – Победа и AutoBOX - Славейков, разположени на основните вход / изход пътни артерии на града. Основен техен предмет на дейност са висококачественото експресно обслужване за всякакъв вид автомобили и транспортна техника – диагностика и ремонт на автомобили, монтаж и баланс на гуми, смяна на масла и филтри, бързи ремонти ходова част и накладки. В магазините на AutoBOX клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от марки на световно утвърдени производители -  гуми, джанти, масла, акумулатори, автомобилни аксесоари и консумативи. Специализиран магазин за акумулатори AutoBOX Battery Expert предлага пълната гама на стартерни батерии DURACELL, ENNEXY, FERA, MOLL, UP – за автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини. Пункт за Периодични технически прегледи към AutoBOX – Славейков удостоверява изправността на автомобилите. Следвайки концепцията на AutoBOX Express Service за бързина и качество на добра цена, AutoBOX – Победа и AutoBOX - Славейков в Бургас са утвърдени лидери в експресното автомобилно обслужване.

„СПЕКТА АУТО“ ООД – развита собствена складова база, част от CARIO, за търговия на едро и дистрибуция  На разгъната площ от над 2800 кв.м е разположена складова база, собственост на „СПЕКТА АУТО“ ООД, в която е застъпена търговията на едро с висококачествени автомобилни масла, греси, филтри и добавки, сред които HILBER, RAVENOL, MARENOL, ARAL, COFRAN, FERA, както и гуми и акумулатори на световно признати производители – SYRON, DUNLOP, GOODYEAR, FULDA, SAVA, DEBICA, MAXXIS, DURACELL, MOLL, FERA, ENNEXY.  Развита on-line търговия и висококвалифицирани мобилни търговци осигуряват сигурност и качество на обслужване за мрежа от дистрибутори и крайни клиенти.

„СПЕКТА АУТО“ ООД – РЕЗУЛТАТИТЕ:

“СПЕКТА АУТО“ ООД е сертифицирана с международно признатия стандарт за системи за управление на качеството ISO 9001:2008 – доказателство за наложеното високо качеството на предлаганите продукти и услуги и постигане на максимална степен на удовлетвореност на клиенти и партньори.


Марката TOYOTA е на първо място в продажбите на нови автомобили за Бургас и региона, с доказано най-голям и утвърден пазарен дял години наред.


СПЕКТА АУТО ООД е наложен абсолютен лидер на пазара на качествени употребявани автомобили с гарантиран произход от всички марки.


Сервизни центрове AutoBOX са утвърдени лидери в експресното автомобилно обслужване, предлагащи бързина и качество на най-добра цена.


Складовата база на СПЕКТА АУТО ООД предлага най-голямо разнообразие от артикули и консумативи за автомобила от различни световно утвърдени марки и е с развита най-голяма и утвърдена дистрибуторска мрежа за целия Бургаски регион.