Автосервиз Toyota Бургас

Официален автосервиз на Toyota и Lexus в Бургас и региона

ЗАПИШЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА

Име

Е-майл

Телефон

Марка/Модел

Удобен час
Опишете кратко проблема


След като сте попълнили тази форма, ние ще се свържем с вас до 24 часа за да потвърдим заявения час

Записването на час чрез тази форма НЕ ВИ ГАРАНТИРА желания час!
Наш служител ще се свърже с Вас за да потвърди часа Ви до 24 часа!

РАБОТНО ВРЕМЕ В СЕРВИЗА
Понеделник 9:00ч. - 18.00ч.
Вторник 9:00ч. - 18.00ч.
Сряда 9:00ч. - 18.00ч.
Четвъртак 9:00ч. - 18.00ч.
Петък 9:00ч. - 18.00ч.
Събота Почивен ден
Неделя Почивен ден

Адрес:
ул. „Индустриална“ N.19
гр. Бургас

Искате отговор веднага? ОБАДЕТЕ НИ СЕ!
+359 56 84 88 88

В сервиза на Спекта Ауто ООД се извършват всички гаранционни и извънгаранционни ремонти на автомобили Toyota и Lexus. Тук се извършват и извън гаранционни сервизни дейности на всички други видове марки автомобили.

Ремонт на двигатели, скоростни кутии, ходова част, диагностика с най-новата диагностична апаратура, ел ремонти, ремонти по електрониката, динама и стартери. Сервиза разполага с два стенда за диагностика, профилактика и зареждане на климатици за автомобили. Монтаж на авотоаксесоари (аларми, DVD плеари, CD, паркинг сензори и автоаларми) и други.

Специално внимание отделяме на обслужването на нашите корпоративни клиенти

повечето от тях разполагат с разнообразен парк от марки и видове автомобили . Спекта Ауто ООД, разполага с най-голямата сервизна база в Бургас, намираща се на ул. Индусктриална 19, за леки и лекотоварни автомобили  с капацитет от  32 работни поста за продажба на авточасти и следните услуги:

НАШИТЕ УСЛУГИ

СМЯНА НА ФИЛТРИ

Ще проверим и сменим всички филтри по автомобила ви, за по-добър комфорт и удължаване на живота както на двигателя, така и на другите системи в него.

Маслени, въздушни, горивни, хидравлични и филтри за купе.

ДВИГАТЕЛИ

Ремонт, профилактика и обслужване на двигатели и скоростни кутии.

Проверка на състоянието на двигател, турбина, горивна система, съединител и всички важни елементи за добрата работа на автомобила Ви.

ГУМИ, СПИРАЧКИ, ХОДОВА ЧАСТ

Смяна на гуми, накладки, спирачни дискове, спирачна течност, реглаж и стенд  геометрия на преден и заден мост, ремонти по ходова част.
Продажба, монтаж, демонтаж, баланс на гуми от марките Boto, Syron, Debica, Sava, Fulda, Dunlop, Goodyear, за леки автомобили, микробуси, бусове, автобуси, строителна и селско стопанска механизация  и камиони.

СМЯНА НА МАСЛА

Консултация кое масло е подходящо за автомобила Ви.

Продажба и смяна на масла на двигател, скоростна кутия, хидравлика и трансмисии от марките Aral, Hilber, Cario, Shell и други.

КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Диагностика, проверка, профилактика, ремонт и зареждане на климатични системи.

Ще се погрижим за правилната и безпроблемна работа на вашия климатик или климатроник за да ви осигурим максимален комфорт, както през лятото така и през зимата

ДИАГНОСТИКА и ПРОВЕРКА

Цялостна диагностика и проверка на всички електронни, електрически и механични системи в автомобила. Компютърна диагностика на горивна система, двигател и електроника. Проверка по окачване, спирачки, гуми и други.

ПРОВЕРКА НА ТЕЧНОСТИ

Проверка на нивото на антифриз, течност за чистачки, хидравлична течност и други.

При нужда смяна, допълване или ремонт на дадената система.

ЕЛЕКТРОНИКА

Електрически ремонти на динама и стартери, компютърна диагностика, отстраняване на проблеми по аудио и всички останали системи в автомобила.
Продажба, сервиз и монтаж на акумулатори и батерии за автомобили, микробуси, бусове, камиони, автобуси, мотори, кемпери и мотопеди.

Продажба на полутягови и тягови батерии за соларни ситеми, лодки и каравани.

АКСЕСОАРИ

Разполагаме с онлайн и физически магазин, от където можете да купите автокозметика и консумативи – чистачки за автомобили Trico, авто крушки Tungsram. Продажба , ремонт и изправяне на стоманени и алуминиеви джанти Keskin, Mam и други